Τα κίνητρα για την ίδρυση της εταιρείας υπήρξαν, το υψηλό κοστολόγιο και η μη σταθερή ποιότητα που διακρίναμε στο χώρο, αφού κινούμαστε σε αυτόν δέκα επτά έτη. Χρόνος μικρός, αν αναλογιστεί κανείς πως λειτουργούν στο χώρο εταιρίες που ξεπερνούν τρεις δεκαετίες, αρκετός όμως για την καταξίωση μας.

Καλύπτουμε σε υπηρεσίες το μεγαλύτερο φάσμα της indoor & outdoor επικοινωνίας και έτσι σε αυτά τα δέκα επτά χρόνια καταφέραμε πολύ γρήγορα να μας εμπιστευτούν για τις ανάγκες τους πολλές εταιρίες και οργανισμοί από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Στόχος μας είναι πάντα και κατά περίπτωση, η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας και η βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης, από το πρώτο έως το τελευταίο έντυπο κάθε εργασίας. Θέλοντας να γίνουμε ένας καλός σύμμαχος στην δική σας προσπάθεια να ξεχωρίσετε, σας παρέχουμε τις οικονομικότερες τιμές, τις πιο πρωτότυπες ιδέες και την άριστη ποιότητα.

Έχοντας μελετήσει τις ανάγκες των πελατών μας και σεβόμενοι την επιθυμία τους για σωστή διαφήμιση, έχουμε επιλέξει μια μεγάλη γκάμα υλικών, που μας δίνουν το πλεονέκτημα το τελικό προϊόν να είναι ευέλικτο όσον αφορά την εφαρμογή και αποτελεσματικό όσον αφορά τη διαφήμιση. Η δυνατότητα εκτύπωσης των μηχανημάτων μας φτάνει μέχρι και τα 1440 dpi.

Με την ψηφιακή τεχνολογία καταφέραμε να προσφέρουμε εκτυπωτικές εργασίες υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές, ακόμη και για μικρές ποσότητες αντιτύπων σε κάθε μέγεθος εκτύπωσης και σε μεγάλη ποικιλία υλικών. Όπως: Κάρτες, επαγγελματικές και προσωπικές, διαφημιστικά έντυπα, εγχειρίδια, βιβλία, οδηγοί χρήσης, τιμοκατάλογοι, αφίσες, μπορούμε πλέον να τα δημιουργήσουμε και σε μικρές ποσότητες από 1 έως 1000000 αντίτυπα, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.